Ανοιχτή πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού Βόλου σε επαγγελματίες για τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Κύπρο

Ο Δήμος Βόλου συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2023 και στοχεύοντας στην αποτελεσματική προώθηση του προορισμού ‘Βόλος-Πήλιο’ στο εξωτερικό, θα συμμετέχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ‘TRAVEL EXPO CYPRUS 2023’, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 21-23 Απριλίου 2023.

Ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην Έκθεση φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του προορισμού, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό ‘Βόλος-Πήλιο’, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό του προορισμού και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Επισκέπτες της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης είναι επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers), αλλά και το κοινό που αναζητά πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική απόδραση.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην Έκθεση δίνονται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου (Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ, τηλ. 2421030930, emailinfovolos@gmail.com).

Επίσης, όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους (έως 50 έντυπα) μπορούν, μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και έως 14:00 μ.μ., να το φέρουν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος