Ανοιχτά ζητήματα της Αλοννήσου στη συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και δημάρχου του νησιού

Με τον δήμαρχο Αλοννήσου Παν. Αναγνώστου συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου.

Συζητήθηκαν θέματα όπως, η επέκταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, η αποκατάσταση της βατότητας τμήματος του δρόμου προς τον Γέρακα με την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης και των συνοδών έργων αυτής, η εκτέλεση εργασιών βελτίωσης του γηπέδου Αλοννήσου, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλοννήσου και την συμβολή της Περιφέρειας στην καθιέρωση δρομολογίων, που θα εξυπηρετούν τους μόνιμους κατοίκους και τους τουρίστες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την ενίσχυση της πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης των Σποράδων, ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ανταπόκριση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα αιτήματα του Δήμου Αλοννήσου και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ικανοποίησή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος