Ανοίγει τις πύλες του το Πανθεσσαλικό Στάδιο με αγώνες Στίβου Βετεράνων

Επίσημη πρώτη για τη φιλοξενία αγώνων Στίβου για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Εκατοντάδες βετεράνοι αθλητές του Στίβου από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν στους χώρους του Σταδίου.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου ως τμήματος του ΣΕΓΑΣ, τον Δήμο Βόλου και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ως μέλος της Ομοσπονδίας, στους αγώνες θα παρευρεθεί και η Άννα Βερούλη, ενώ με την παρουσία τους θα τιμήσουν το πρωτάθλημα μεγάλοι Έλληνες αθλητές του χώρου. Θα γίνουν αγώνες για κάθε ένα από τα αγωνίσματα του Στίβου και η ηλικία των αθλητών θα είναι από 35 ετών και άνω.

Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί και τιμητική εκδήλωση για Βολιώτες αθλητές που διέπρεψαν στο χώρο του Στίβου και συγκεκριμένα από τον Δήμο Βόλου και την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον αθλητισμό η Βούλα Τσιαμήτα και ο Απόστολος Καθηνιώτης, ενώ στη μνήμη του Πρωταθλητή Θρασύβουλου Παξινού, θα παραλάβουν τιμητική πλακέτα μέλη της οικογενείας του.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 πρωινές και απογευματινές ώρες με τηρούμενα όχι μόνο τα πρωτόκολλα διεξαγωγής επίσημων αγώνων Στίβου, αλλά και με ιδιαίτερη προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά διατυπώνονται από τη σχετική νομοθεσία.

Θα φιλοξενηθούν περισσότεροι απο χίλιοι αθλητές, παράγοντες του αθλητισμού, συνοδοί, τεχνικοί αγώνων, κριτές και συνοδοί των αθλητών. Οι τιμητικές και οι λοιπές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν άνευ παρουσίας κοινού προκειμένου να τηρηθούν οι σχετικές διατάξεις που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία.

Το επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, αφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων του ΣΕΓΑΣ το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Ιουλίου 2021 με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων αθλητών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ