Αλμυρός: Την ενοχή 66χρονου για ανθρωποκτονία χωρίς να βρεθεί ποτέ το πτώμα ζήτησε ο Εισαγγελέας

Από το 2002 αγνοείται η 70χρονη Εριέτα Κοντούλη από την περιοχή της Μιτζέλας του Δήμου Αλμυρού και χθες ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή 66χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, χωρίς ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια να έχει βρεθεί το πτώμα του θύματος.

Η μυστηριώδης υπόθεση εξαφάνισης της Εριέτας Κοντούλη δασκάλας μπαλέτου, έχει απασχολήσει επί μακρόν την ελληνική δικαιοσύνη, τις αστυνομικές αρχές, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει εστιάζεται στο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι κατηγορείται ένας 66χρονος επιχειρηματίας του Αλμυρού, ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά το 2002, δεν έχει βρεθεί το πτώμα της 70χρονης εύπορης γυναίκας, η περιουσία της οποίας στο μεγαλύτερο μέρος της έχει εκποιηθεί. Τα κίνητρα για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με την κατηγορία ήταν η μεγάλη περιουσία της άτυχης αγνοούμενης γυναίκας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστηρίξει πως όσοι τον κατηγόρησαν για φόνο και εξαφάνιση του πτώματος ψεύδονται, ενώ το ίδιο ανέφερε και για τους συγγενείς και τους γείτονες που ήταν κοντά στην 70χρονη τα τελευταία χρόνια πριν την εξαφάνισή της. Όπως είπε, την πλησίαζαν γιατί ήθελαν κάποιο από τα ακίνητά της. Επίσης, ο 66χρονος κατηγορούμενος,  υποστήριξε ότι η αξία των ακινήτων της 70χρονης ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή που παρουσιάζονταν στα συμβόλαια, ενώ σημείωσε πως δεν είχε ανάγκη την περιουσία της καθώς ο ίδιος έχει προσωπική περιουσία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος