Αλμυρός: Με πολλαπλές δαγκωματιές από αδέσποτο σκύλο νοσηλεύεται ηλικιωμένη στο Νοσοκομείου Βόλου

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από τον Αλμυρό, η οποία δέχθηκε επίθεση αδέσποτου σκυλιού, το οποίο της επιτέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή πίσω από το ΚΤΕΛ Αλμυρού και της κατάφερε πολλαπλές δαγκωματιές. Προηγούμενα άλλες δυο γυναίκες δέχθηκαν επίθεση στην ίδια περιοχή και μεταφέρθηκαν με δαγκωματιές στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Από τον εφιάλτη της επίθεσης προσπάθησε να την σώσει ένας διερχόμενος ταχυμεταφορέας, ο οποίος δεν γλίτωσε από το μένος του σκυλιού στην προσπάθειά του να διασώσει την ηλικιωμένη.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, οι αρμόδιες αρχές και φυσικά το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την ηλικιωμένη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Να σημειωθεί ότι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αγέλη αδέσποτων σκυλιών που επιτέθηκαν και σε άλλες δυο γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν

Οι τρεις σημερινές επιθέσεις επιβεβαιώνει την ανησυχία των κατοίκων του Αλμυρού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι τα αδέσποτα είναι τεράστιο πρόβλημα και ότι ο δήμος οφείλει να βγει άμεσα λύση, ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πολιτών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος