Ακόμη δύο νεκροί από κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο

Δύο συνάνθρωποί μας απεβίωσαν σήμερα το πρωί (1/9) στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύονταν με κορονοϊό, ανεβάζοντας το αριθμό των νεκρών σε 317 στη Μαγνησία, εκ των οποίων 302 άφησαν την τελευταία τους πνοσή στο Νοσοκομείο και άλλοι 11 στο σπίτι τους η άλλα νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν άνδρα 91 ετών και μία γυναίκα 90 ετών.

Στο μεταξύ εκτός συστήματος οδηγούνται δεκάδες εργαζόμενοι στο Αχιλλοπουλειο καθώς δεν αποδέχθηκαν να εμβολιαστούν ενώ σήμερα άνοιξε και η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού λόγω αναστολών.

Οι διαδικασίες θα γίνουν με ταχύτατους ρυθμούς καθώς άμεσα θα νομοθετηθεί η έγκριση των προσλήψεων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει προσπάθεια να δοθούν λύσεις εκ των έσω αλλά και με μετακινήσεις από Κέντρα Υγείας για να καλυφθούν οι κενές θέσεις που θα προκύψουν καθώς από το πρωί αλλάζει συνεχώς ο αριθμός αυτών που τελικά δεν αποδέχεται να εμβολιαστεί. Σημειώνεται ότι το επιχειρησιακό σχέδιο σε κεντρικό προβλέπει ακόμη και τη συγχνώνευση κλινικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος