Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Νεκρά δύο αδέλφια – Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας των δύο αδελφών σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ στη Μακρινίτσα. Πρόκειται για το σύζυγο της 28χρονης γυναίκας την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα, όπως και τον αδελφό της 30 ετών στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, μπροστά στα μάτια της πεθεράς του και τράπηκε σε φυγή.

Καταδιώχθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας στο Βόλο.

Ο δράστης, πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας με την οποία έχουν και ένα παιδάκι δύο ετών, μπήκε λίγο πριν τις 8μ.μ. το βράδυ στο σπίτι, τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια της πεθεράς του. Ο αδελφός ειδοποιήθηκε από γείτονες να τρέξει και πήγε για να αντιμετωπίσει το δράστη, ο οποίος τον μαχαίρωσε θανάσιμα.
Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Νεκρά δύο αδέλφια – Συνελήφθη ο δράστηςΗ άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητο του και η αστυνομία κατάφερε μετά από λίγη ώρα να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στην περιοχή των Λεχωνίων. Οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας, ενώ οι σoροί των δύο νέων διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος