Αχ. Μπέος προς Αποστολάκη και Παπαδούλη: “Δεν είναι δική μου η βίλα στη Σκιάθο. Την πατήσατε”

Δικαστικά θα προσφύγει ο δήμαρχος Βόλου κατά των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Αποστολάκη και Παπαδούλη για τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με τα οικονομικά του, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων πριν λίγες ημέρες. Αυτό ανέφερε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου όπου πήρε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού, όπως είπε, ενώ ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους μεταξύ του ιδίου και του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Βόλο», Ιάσονα Αποστολάκη, με την συμμετοχή και άλλων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.

O κ. Μπέος με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τα πρόσωπα των δύο δημοτικών συμβούλων, επικεφαλής αντιπολιτεύσεων, επισήμανε ότι για το ποσό του 1.950.000 ευρώ που του επιβλήθηκε ως πρόστιμο σε έλεγχο που του έκανε εφοριακός από τον Βόλο που «τα έπαιρνε για να καθαρίζει επιχειρήσεις» αθωώθηκε από το διοικητικό Εφετείο της Λάρισας σε πρώτο βαθμό και σε δικαστήριο της Αθήνας που προσέφυγε το υπουργείο Οικονομικών. «Γιατί εγώ έχω ελεγχθεί 15 φορές σε ότι αφορά το θέμα. Και τα οικονομικά εγκλήματα δεν παραγράφονται. Αν θέλετε να πολεμήσετε ρίξτε σε μένα λάσπη όχι στην οικογένειά μου. Εγώ κρίνομαι ως δήμαρχος της πόλης του Βόλου. Θα τα πούμε στο δικαστήριο Αποστολάκη. Αρκετά σε ανεχτήκαμε».

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι εκείνος ουδέποτε στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στην οικογένεια του δημάρχου Βόλου και τόνισε ότι ο δήμαρχος στην ουσία δεν απάντησε στα ερωτήματα για τα εισοδήματά του που του επιτρέπουν να διαβιεί πλουσιοπάροχα.

«Δήμαρχε νομίζω ότι παρά τις διαφωνίες μας, επειδή είμαστε από άλλα σύμπαντα,  ουδέποτε έχω πιάσει στο στόμα μου μέλος της οικογένειάς σου. Αν βρεθεί έστω και μία αναφορά μου κάνε μου όσες μηνήσεις επιθυμείς. Για τα ερωτήματα πως με εισοδήματα δημάρχου εσύ διαβιείς έτσι, πρέπει να απαντήσεις», του είπε.

Ο κ. Μπέος απάντησε ότι όταν « ο ΣΥΡΙΖΑ σε διόριζε εσένα στο δημόσιο εγώ δούλευα. Έχω κερδίσει όλες τις αγωγές και τα χρήματα που πήρα τα έδωσα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.”

 Επίσης ο κ. Μπέος τόνισε ότι η βίλα με την πισίνα στη Σκιάθο δεν είναι στο όνομά του και ότι ο κ. Αποστολάκης θα πρέπει να αποδείξει όσα ισχυρίζεται στο δικαστήριο. “Την πατήσατε. Δεν είναι δικό μου το σπίτι. Θα κληθείτε να απαντήσετε για όλα όσα γράφει η ανακοίνωση της παράταξής σας”.

.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος