Χρόνοι ρεκόρ στην έκδοση αποτελεσμάτων από το Βιοχημικό Εργαστήριο του Αχιλλοπούλειου

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου που κάνει το Βιοχημικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Βόλου για διακρίσεις και επιτυχίες τόσο στην ποιότητα όσο και στην ταχύτητα έκδοσης των αποτελεσμάτων για τους ασθενείς.

Το 2024 μπήκε με μία ακόμη επιτυχία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο, ο διευθυντής του Τμήματος, Ηλίας Τογκουσίδης, σε 81.019 ασθενείς που προσήλθαν στα ιατρεία των Επειγόντων (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Βόλου, το Βιοχημικό εργαστήριο εξέδωσε αποτελέσματα, κατά μέσο όρο, σε 36 λεπτά. Ταυτόχρονα ο κ. Τογκουσίδης ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του που καταθέτουν την ψυχή τους καθημερινά για τις ανάγκες των ασθενών. «Συνέβαλε στη γρήγορη και ορθή διάγνωση του προβλήματος υγείας του αρρώστου και στη σωστή αντιμετώπιση του, καθοριστικός παράγοντας που οφείλεται στην αποτελεσματική λειτουργία του Βιοχημικού Τμήματος», σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτησή του, με το Βιοχημικό να αποτελεί «κόσμημα» του Αχιλλοπούλειου.

Χρόνοι ρεκόρ στην έκδοση αποτελεσμάτων από το Βιοχημικό Εργαστήριο του Αχιλλοπούλειου

Υπενθυμίζεται, ότι το Τμήμα έχει καταλάβει την 2η θέση μεταξύ 269 εργαστηρίων στο πλαίσιο της Εθνικής Αξιολόγησης Ποιότητας, διενέργεια 135 διαφορετικές εξετάσεις και συμμετέχει εδώ και δύο δεκαετίες στο Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης και διαγράφει μία πετυχημένη πορεία. Αξιολογείται και μηνιαίως και ετησίως. Επιπλέον τα στελέχη του συμμετέχουν σε ερευνητικές εργασίες και διαθέτουν άριστη κατάρτιση που πιστοποιείται πέρα από την ακαδημαϊκή τους κατάρτιση σε πολλές ανακοινώσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος