Τραγωδία στον Βόλο: 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό σήμερα, με θύμα έναν 33χρονο, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην πράξη αυτή μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρη του, ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από την ηλικία των 9 χρόνων.

Ο 50χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το έγκλημα, χωρίς να έχει εκδοθεί επίσημη ενημέρωση ακόμη.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο 33χρονος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε, πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 50χρονος δράστης ειδοποίησε τον κουνιάδο του που έμενε στο Βόλο να τον βοηθήσει γιατί έμεινε από μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητό του κοντά στην ΑΓΕΤ. Το θύμα πήγε και εκεί το 50χρονος τον πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος και στο πρόσωπο. Αμέσως μετά ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν τον 33χρονο νεκρό με τραύματα στο πρόσωπο και διαμπερές τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ κοντά του βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια η κυνηγητική καραμπίνα.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στο κέντρο του Βόλου.

Τραγωδία στον Βόλο: 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Η ανακοίνωση της Aστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης. Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος