Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, αφαιρείται η άδεια και σφραγίζεται προσωρινά πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Κάτω Γατζέα επί της Ε.Ο Τσαγκαράδος – Βόλου.
Ειδικότερα, η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν το από 23-07-2019 πρακτικό αυτοψίας από υπάλληλο της Υπηρεσίας και το γεγονός ότι στο εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Κάτω Γατζέα επί της Ε.Ο Τσαγκαράδος – Βόλου, λειτουργούν εγκαταστάσεις προμήθειας υγραερίου αυτοκινήτων, τέσσερις πρόσθετες δεξαμενές υγρών καυσίμων, τροποποίηση και προσθήκη αντλιών υγρών καυσίμων, χωρίς την παροχή άδειας από την υπηρεσία μας.
Η σφράγιση των εγκαταστάσεων του πρατήριου θα γίνει μετά από ένα μήνα από την επίδοση της παρούσας και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθ. 59555/2459/2000 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος