Συνεργασία κέντρου πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το Δήμο Αλμυρού

Συνεργασία κέντρου πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με το Δήμο Αλμυρού

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» είναι μία αστική εταιρεία με εταίρους, φορείς του Νομού Μαγνησίας. Η δύναμη του Κέντρου Πρόληψης ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες του Νομού και οι φορείς του. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Κέντρου που αποβλέπει στην εξωστρέφεια και τη διαρκή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμυρού, κο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, προκειμένου να συζητήσουν για δράσεις και προγράμματα τα οποία αφορούν στους εργαζομένους του Δήμου και γενικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της πόλης.

Ήδη το Κέντρο Πρόληψης δραστηριοποιείται πολύ ενεργά, ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στη σχολική κοινότητα του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού με ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια και άλλες δράσεις με αποδέκτες δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές και μαθητές.

Να τονιστεί ότι ο Δήμος Αλμυρού είναι ήδη εταίρος της «Πρότασης Ζωής» και από το 2018 είναι μέλος του Δ.Σ. της αστικής εταιρείας.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος