Συμφωνία εργαζόμενων με διοίκηση ΔΕΥΑΜΒ για αναπλήρωση περικοπής μισθών

Συμφωνία εργαζόμενων με διοίκηση ΔΕΥΑΜΒ για αναπλήρωση περικοπής μισθών

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΜΒ με ανακοίνωση του συλλόγου τους αναφορικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη διοίκηση της επιχείρησης για την αναπλήρωση των περικοπών των μισθών τους όπως τους αναγνώρισε και η δικαιοσύνη, επί δημαρχίας Σκοτινιώτη.

“Προς τούτο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο όσο και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Γιώργο Τόρη που όλο αυτό το διάστημα επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης φθάνοντας σήμερα σε μια αμοιβαία αποδεκτή και επωφελή λύση, με κύριο ωφελούμενο εν τέλει τον πολίτη του Βόλου.

Συνεχίζουμε, πάντα, με την ίδια ζέση και την ίδια διάθεση προσφοράς το κοινωφελές έργο της ΔΕΥΑΜΒ, αγωνιζόμενοι για την πλήρωση των κοινών μας στόχων που είναι καλής ποιότητας, σε επαρκείς ποσότητες και με προσιτή τιμή νερό για όλους και η περαιτέρω περιβαλλοντική θωράκιση του Παγασητικού, με την επέκταση και την άριστη λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος και των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος