Στο 95% η πρόοδος των εργασιών του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομού

Στο 95% η πρόοδος των εργασιών του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομού

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νούσιος κατά την επίσκεψή του στο έργο της ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου.
Ο κ. Νούσιος, συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Λία Ρογκανάκη, τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρη Κουτρομάνο και τον προϊστάμενο της ΔΤΥ και επιβλέποντα κ. Πέτρο Κωνσταντάκο, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες, πλέον έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό 95%.
ΤΣτο 95% η πρόοδος των εργασιών του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομούο συγκεκριμένο έργο αποτελεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά στην Αυτοδιοίκηση, ύψους 43 εκατ. ευρώ, εξασφαλίζοντας τη διανομή ασφαλούς πόσιμου νερού σε ολόκληρη την ανατολική Π.Ε. Καρδίτσας (42 οικισμοί από τους Δήμους Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά-55.000 κάτοικοι) και αναμένεται να προκύψουν σημαντικά οφέλη για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θωρακίζοντας ταυτόχρονα το οικιστικό περιβάλλον.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας διαβεβαιώθηκε από τον υπεύθυνο του εργοταξίου για την πορεία εκτέλεσης των προβλεπόμενων εργασιών και ιδιαίτερα για την ολοκλήρωση του ταχυδιυλιστηρίου, το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο στην Ελλάδα και διαθέτει σύστημα ενεργού άνθρακα.

Στο 95% η πρόοδος των εργασιών του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομούΣτο πλαίσιο της επίσκεψής του στο έργο, ο κ. Νούσιος δήλωσε τα εξής:

«Με παρέμβαση της Π.Ε. Καρδίτσας και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, το έργο ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου απεγκλωβίστηκε από γραφειοκρατικά γρανάζια και είναι έτοιμο να δώσει λύση στο πρόβλημα υδροδότησης 42 οικισμών των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά.

Για την υλοποίηση του αυτού του έργου απαιτήθηκε σύλληψη, σχεδιασμός, συνέπεια, υπευθυνότητα και σκληρή προσπάθεια, προκειμένου η όποια αναφορά μας σε χρονοδιαγράμματα να μην είναι αυθαίρετη, ανυπόστατη.

Στις 30 Ιουνίου 2020 η αποπεράτωση του συνόλου του έργου, έρχεται να παραδώσει ένα κατασκευαστικά και λειτουργικά άρτιο υδρευτικό δίκτυο, το οποίο θα αποτελέσει ορόσημο για τους κατοίκους και τις επόμενες γενεές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος