Στη Λίμνη Πλαστήρα η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠεΠ “Θεσσαλία” 2021-2027

Στη Λίμνη Πλαστήρα (ξενοδοχείο ΚΑZARMA) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου και με ώρα έναρξης 9:30 π.μ. η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος (ΠεΠ) «Θεσσαλία» 2021-2027,  υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης(DG REGIO) & Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης(DG EMPL)). Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης θα συμμετέχει ο Patrick Paquet, Προϊστάμενος της Διοικητικής Μονάδας Ελλάδας- Κύπρου.

Την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00 – 14:00 έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις σε έργα τα οποία χρηματοδοτήθηκαν αρχικά από το ΠΕΠ 2014-2020 και συνεχίζεται η χρηματοδότηση τους από το ΠεΠ 2021-20027, όπως είναι το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας (ΚΥπΕΑ) και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα καθώς και σε έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, όπως ο Αρχαϊκός Ναός Απόλλωνος στην Αρχαία θεσσαλική πόλη της Μητρόπολης Καρδίτσας και ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στη Μητρόπολη Καρδίτσας.

Το απόγευμα (19:00 – 20:30) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με ενδεικτικά παραδείγματα δράσεων / έργων  –  σύνδεση με το Πρόγραμμα «Θεσσαλία» 2021-2027 “, στο πλαίσιο της συνέχισης της Πολιτικής της Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ωφελούμενοι και φορείς υλοποίησης παρεμβάσεων του Προγράμματος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα αυτών των παρεμβάσεων στην καθημερινότητα του Θεσσαλού. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος