Σημαντική εισφορά σε αίμα μαθητών σχολείων της Αγριάς

Με επιτυχία διοργάνωσε το ΕΠΑΛ Αγριάς την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 από τις 9.00 έως τις 13.00 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το ΕΠΑΛ ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα σχολεία της Αγριάς, με σκοπό την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, συγκεντρώνοντας 20 μονάδες αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α’/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας της Αγριάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.

Σημαντική εισφορά σε αίμα μαθητών σχολείων της Αγριάς
Σημαντική εισφορά σε αίμα μαθητών σχολείων της Αγριάς

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθηγητές, γονείς που προσήλθαν και ιδιαίτερα στους μαθητές που προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά.

Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγριάς Δρ Βάσσα Παρασκευά για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας, για πολλοστή φορά.

Τέλος, ευχαριστούν θερμά την Ιατρό κ. Σταμάτη Γεωργία και τις κ. Χατζηγαλανού Αριστέα, κ. Παπαγιάννη Ευαγγελία και κ. Δαλαμάγκα Ιωάννα,  του νοσηλευτικού προσωπικού της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όλους τους φορείς που διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες και στηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος