Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Για τον σκοπό αυτό, δηλαδή την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμα τους στην αύξηση.
Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.
Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης έχει δημιουργηθεί 7μελής επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους κκ. Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως Πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων. Η 7μελης επιτροπή θα συνδράμει την προσπάθεια των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος