Πήλιο: Καμπάνια στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας από τον ΣΕΓΕ

Στα πόδια της προσπαθεί να σταθεί η Μαγνησία μετά τις δύο μεγάλες κακοκαιρίες και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στην προσπάθειά της αυτή αρωγός μεταξύ άλλων και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος,, μέσω της δημιουργίας ενός video, όπου γυναίκες επιχειρηματίες έδωσαν το δικό τους μήνυμα, τονίζοντας ότι “Είμαστε Ακόμη Εδώ”.

Σημειώνεται ότι το video αυτό θα ακουστεί ακόμη και στη Γαλλική πρωτεύουσα, στο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που ξεκινά εντός των ημερών στο Παρίσι, παρουσία εκπροσώπων εθνικών σωματείων από δεκάδες χώρες από όλον το κόσμο.

Στο video καλούν Έλληνες, αλλά και ξένους στο βουνό των Κενταύρων. Το βίντεο ,που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Είμαστε ακόμη εδώ» στο youtube, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, ενώ ο ΣΕΓΕ θα φροντίσει να τρέξει την καμπάνια εντός Ελλάδας, αλλά και εκτός Ελλάδας με τον απαραίτητο υποτιτλισμό.

Επίσης, μέσα στον Δεκέμβριο αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα επισκεφθεί τον Βόλο και το Πήλιο για να συναντήσουν τις γυναίκες επιχειρηματίες και να καταγράψουν τις ανάγκες τους, αλλά να εξετάσουν και τρόπους προώθησης του τουριστικού προϊόντος, ώστε να έχει απήχηση, αλλά και διάρκεια.

Δείτε το προωθητικό video:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος