Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Σκοπέλου – Την ερχόμενη Κυριακή οι δημαιρεσίες

Ορίστηκαν από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσσης οι νέοι αντιδήμαρχοι με ορίζοντα υπηρεσίας το ένα έτος. Πρόκειται για τους αντιδημάρχους Αριστείδη Βούλγαρη, Νίκο Βαφίνη και Διαμανό-Ανάργυρο Μαντά με αντιμισθία και τον Γιώργο Κοχύλη χωρίς.

Ο Νικόλαος Βαφίνης αναλαμβάνει τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες με έδρα τη Γλώσσα Σκοπέλου και τις κατά τόπους αρμοδιότητες στη δημοτική κοινότητα της Γλώσσας, όπως την ευθύνη για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στην περιοχή, τη μέριμνα για την καλή λειτουργία και τη συντήρηση των χώρων άθλησης και των παιδικών χαρών, τη μέριμνα για την αποκατάσταση ζημιών και την καλή λειτουργία του δικτύου του δημοτικού φωτισμού και τη συνεργασία με την πρόεδρο και το συμβούλιο της κοινότητας Γλώσσης για την επίλυση των προβλημάτων αρμοδιότητάς του.

Ακόμη αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες αναλαμβάνει ο Αριστείδης Βούλγαρης που θα έχει υπό την επίβλεψή του το γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, Δημοτικής Κατάστασης Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών και το γραφείο Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου. Ακόμη, στις αρμοδιότητές του εντάσσονται τα ΚΑΠΗ, η κοινωνική πολιτική και ισότητα των φύλων, η προστασία και η προαγωγής της δημόσιας υγείας, η παιδεία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών στην κοινότητα Σκοπέλου και Γλώσσας.

Ο Γιώργος Κοχύλης ορίζεται ως αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών.

Τέλος, ο Δαμιανός – Ανάργυρος Μαντάς αναλαμβάνει αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες στο γραφείο Αγροτικής παραγωγής και Αλιείας, Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα, στον τομέα απασχόλησης και αθλητισμού, εθελοντισμού, πολιτισμού και νέας γενιάς. Ακόμη, ο κ. Μαντάς θα έχει υπ’ ευθύνη του τις αρμοδιότητες στην δημοτική κοινότητα του Κλήματος.

Επιπλέον και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι θα μπορούν να τελούν γάμους και να εκδίδουν και να υπογράφουν όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με τις ανατιθέμενες καθ’ ύλην αρμοδιότητές τους.

Να σημειωθεί ότι οι δημαιρεσίες στον δήμο Σκοπέλου για την ανάδειξη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της δημοτικής επιτροπής αναμένεται να γίνουν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος