Μελέτη για κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του Σέσκλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μελέτη για κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του Σέσκλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη δημοπράτηση της μελέτης του έργου για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου στη Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς το έργο εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην εκπόνηση μιας σημαντικής μελέτης που αφορά την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου. Με σχέδιο και προγραμματισμό προετοιμάζουμε το έδαφος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το συγκεκριμένο έργο σε προγράμματα χρηματοδότησης. Πρόκειται για ένα έργο που δικαίως η τοπική κοινωνία ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς στην προσπάθεια υλοποίησης των αναγκαίων μελετών για έργα υποδομής, που χρειάζεται η Θεσσαλία του μέλλοντος».

Το έργο πέρα από τη δημιουργία ανισόπεδου κυκλικού κόμβου στην συμβολή της Ε.Ο. βόλου Βελεστίνου με την επαρχιακή οδό του Σέσκλου, έχει σαν στόχο την βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού στο σημείο αυτό, την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και την καλύτερη διαρρύθμιση των υφιστάμενων δικτύων.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος