Ενημέρωση κοινού για τη διάθεση των εισιτήριων για την παράσταση αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου, ενημερώνει το κοινό ότι τα εισιτήρια  για την  παράσταση αφιέρωμα «Βαγγέλης Παπαθανασίου» – «Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο», που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9 μ.μ. και για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9 μ.μ., έχουν εξαντληθεί.

Για όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 12:00μμ. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω της πλατφόρμας  www.ticketservices.gr.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices.

Για την ομαλή είσοδο των θεατών στο χώρο του θεάτρου συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.doepap.gr  στο πεδίο: Πολιτισμός  – προσεχείς εκδηλώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος