Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην παραλία του Βόλου

Εκδήλωση στην παραλία του Βόλου συνδιοργανώνουν, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, φορείς της Μαγνησίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Χθες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας σύσκεψη με τη συμμετοχή των Ενεργών Πολιτών Βόλου, του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, του αντιπερφερειάρχη Περιβάλλοντος Φ. Λαμπρινίδη, του Συλλόγου “Ο Παγασητικός μας ενώνει” και του Συλλόγου Πολιτών για την Υγεία και το Περιβάλλον. Επιπλέον παραβρέθηκε ο Παντελής Μαστρογιάννης από την Πράσινη Αριστερά.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στις  8 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, εμπρός από το κτίριο Παπαστράτου. Νωρίτερα θα υπάρξει περίπτερο για ενημέρωση των πολιτών στα προβλήματα περιβάλλοντος. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ημέρα Περιβάλλοντος 2024: Δεν γιορτάζουμε. Στέλνουμε σήμα κινδύνου», με έμφαση στην κλιματική κρίση, την αέρια ρύπανση του Βόλου και την αποφυγή εγκατάστασης μονάδας LNG στον Παγασητικό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Νέα  συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 8 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΠΜ. Μέχρι τότε μπορούν και άλλοι φορείς να συμμετάσχουν στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος