Είκοσι χιλιάδες γάντια δώρισε στο Αχιλλοπούλειο η ΟΕΒΕΜ

Είκοσι χιλιάδες γάντια δώρισε στο Αχιλλοπούλειο η ΟΕΒΕΜ

Είκοσι χιλιάδες γάντια παραδόθηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων στο πλαίσιο της δράσης στήριξης των δομών Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο Διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος Μουλάς Γεώργιος μιλώντας εκ μέρους του Νοσοκομείου ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας και αυτή με τις δυνάμεις της το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει το Νοσοκομείο.  Κάλεσε δε και άλλους φορείς να μιμηθούν το παράδειγμα της ΟΕΒΕΜ.

Είκοσι χιλιάδες γάντια δώρισε στο Αχιλλοπούλειο η ΟΕΒΕΜ

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας τόνισε: «Η ΟΕΒΕΜ ξεπέρασε τις δυνατότητές της υποστηρίζοντας τις δομές υγείας του Νομού Μαγνησίας, την Κεντρική Δομή του Αχιλλοπούλειου αλλά και τα Περιφερειακά Κέντρα Υγείας Αργαλαστής και Αλμυρού. Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό σήμερα ολοκληρώνει τις δράσεις υποστήριξης των δομών υγείας ενόψει της πανδημίας του Κορωνοϊού, αλλά δεν κλείνει οριστικά, θα παραμείνει ανοιχτός για την υποστήριξη των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Νομού μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος