«Γραφείο του Πολίτη» για πρώτη φορά στη Σκιάθο

«Γραφείο του Πολίτη» για πρώτη φορά στη Σκιάθο

Με στόχο την άμεση επαφή του Δημότη με την Δημοτική Αρχή, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Δήμο Σκιάθου «Γραφείο του Πολίτη».

Το Γραφείο έχει σαν αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και του Δήμου, με σκοπό τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, την αναζήτηση δόκιμων λύσεων για την αντιμετώπιση των εξατομικευμένων προβλημάτων των Πολιτών.
Στο Γραφείο θα απευθύνονται οι Πολίτες για να υποβάλουν προτάσεις και ιδέες, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Το Γραφείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη τις ώρες 6 – 8 μμ, στο Δημαρχείο Σκιάθου. Υπεύθυνη του Γραφείου είναι η Σταματίνα Χονδρονικολή, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος