Βόλος: Συνελήφθη ανήλικος για κλοπές σε καταστήματα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ανήλικος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ανήλικος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες προχθές Κυριακή έως τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, διέρρηξε τέσσερα καταστήματα (κομμωτήριο, δύο καφέ και μπαρ) στην πόλη του Βόλου, αφαιρώντας από αυτά ένα μαχαίρι, ένα δαχτυλίδι και χρηματικό ποσό.

Στο μεταξύ χθες βράδυ συνελήφθη στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει έξι νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -31,27- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τέλος συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας η άνδρας, διότι κράδαινε μαχαίρι στο μέσον οδού της πόλης, ενώ κατά την ακινητοποίηση και προσαγωγή του εξύβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Το μαχαίρι (αναδιπλούμενος σουγιάς) κατασχέθηκε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος