Βόλος: Πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο για να μην κάνει αλκοτέστ

Σε φυλάκιση 36 μηνών με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και έξι μήνες χωρίς άδεια οδήγησης καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο του Βόλου ένας οδηγός 21ενός ετών που πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ και τη σύλληψη.

Οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και χθες ο νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Ειδικότερα ο 21χρονος οδηγώντας ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες γιατί του τις είχαν αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση πάτησε γκάζι όταν αντιλήφθηκε έλεγχο της τροχαίας. Πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο μέσα στην πόλη και η αστυνομία τον απέκλεισε σε ένα στενό σε συνοικία της πόλης. Εκεί τράκαρε με το περιπολικό και κατάφερε να ξεφύγει. Πήγε σπίτι του και στάθμευσε το αυτοκίνητο και λίγο μετά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε μέχρι χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος