Βόλος: Ξεκινά αύριο με νέα διοίκηση η λειτουργία του Xιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ξεκινά την λειτουργία του για την περίοδο 2023-2024 την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, η οποία θα είναι συνεχής, τόσο κατά την διάρκεια των εορτών όσο και στη συνέχεια, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που το διαχειρίζεται, «Κενταύρων Όρος».

​Οι εγκαταστάσεις του και το καταφύγιο είναι σε πλήρη λειτουργία. Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν χιονοπτώσεις οι αναβατήρες θα λειτουργούν για την αναψυχή των επισκεπτών.

​Η νέα διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου που αποτελείται  από την χωρική Αντιπεριφερειάρχη κα Άννα Μαρία Ε. Παπαδημητρίου ως Πρόεδρο του Δ.Σ., τον κ. Κωνσταντίνο Ν. Κίτσο ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον κ. Παναγιώτη Β. Τσιάκο ως Αντιπρόεδρο και τους κυρίους Αργύρη Ι. Κοπάνα, Απόστολο Δ. Σουλδάτο, Ιωάννη Δ. Τέα, Αλέξανδρο Θ. Τσακνάκη ως Μέλη, διερευνά την υπαγωγή του Χιονοδρομικού Κέντρου σε αναπτυξιακές χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του. 

​Στο πλαίσιο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου θα αναπτυχθούν ποικίλες δραστηριότητες ορεινού τουρισμού, με στόχο να επεκταθεί η περίοδος λειτουργίας του όλο το έτος. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον “ΕΟΣ Βόλου” αθλητικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των αθλητών. 

​Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις θα αναγγελθούν επισήμως το επόμενο χρονικό διάστημα 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος