Βόλος: Καταδικάστηκαν για απάτη σε βάρος δικηγόρου

Αντί να του πουλήσουν σπίτι, υπεξαίρεσαν 40.000 ευρώ

Μεσιτικό γραφείο εξαπάτησε δικηγόρο που επιθυμούσε να αγοράσει σπίτι σε νησί των Σποράδων. Καταδικάστηκαν τόσο η υπάλληλος του γραφείου όσο και ο ιδιοκτήτης του γραφείου.

Ειδικότερα η 35χρονη υπάλληλος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, ο 72χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης σε φυλάκιση ενός έτους και ο 37χρονος πρώην σύζυγος της υπαλλήλου σε φυλάκιση πέντε μηνών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος έδωσε προκαταβολή για την αγορά στην υπάλληλο του μεσιτικού γραφείου 20.000 ευρώ τα οποία εκείνη έβαλε στον λογαριασμό της και όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, έστειλε στο δικηγόρο πλαστό καταθετήριο στο λογαριασμό του για 20.000 ευρώ, ενώ είχε καταθέσει μόνο 2 ευρώ. Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου μηνύθηκε από το δικηγόρο παρά το γεγονός ότι του επέστρεψε 20.000 ευρώ που είχε πάρει και εκείνος ως προκαταβολή, και πριν υποβληθούν οι μηνύσεις.

Η 35χρονη που της επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή καθώς κρίθηκε ένοχη για απάτη, πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, είπε ότι για όλα ευθύνονταν ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος