Βόλος: Ζωή Κωνσταντοπούλου – “Τα παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη με τη Θεσσαλία δεν είναι ανεκτά από αγρότες και πλημμυροπαθείς”

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα των αγροτών άσκησε σήμερα από το Βόλο η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήλθε στην πόλη με αφορμή την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει ο Δήμος Βόλου σε βάρος πολιτών, για διαμαρτυρία με πανό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προσερχόμενη στα δικαστήρια η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι κατηγορούμενοι πολίτες θα δικαιωθούν.

«Τα παιχνίδια που παίζει ο Μητσοτάκης με τη Θεσσαλία και τα παιχνίδια που έπαιξε ο Αγοραστός και το πλήρωσε, δεν είναι ανεκτά από τον κόσμο της βιοπάλης, από τους αγρότες που ξεσηκώνονται και από τους πλημμυροπαθείς», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι οι διεκδικήσεις των αγροτών αφορούν τα αυτονόητα, δηλαδή την επιβίωσή τους και τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. «Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη είναι οι ελάχιστες που θα μπορούσαν να γίνουν», σημείωσε πως ο πρωθυπουργός έχει την τάση να ενοχοποιεί τους αγρότες. «Το έκανε και στη συζήτηση για τη Θεσσαλία, με αναφορές σε αγροτοπατέρες και κομματικά γραφεία. Πάει πολύ να ενοχοποιούν τον κόσμο που αγωνίζεται και αγωνιά για να επιβιώσει» επισήμανε.

Βόλος: Ζωή Κωνσταντοπούλου – “Τα παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη με τη Θεσσαλία δεν είναι ανεκτά από αγρότες και πλημμυροπαθείς”

Αναφορικά με τη δίκη των δύο πολιτών του Βόλου μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής για ανάρτηση πανό στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ το 2017, η κ. Κωνσταντοπούηλου τόνισε ότι «το να ποινικοποιείται η διαμαρτυρία, να ενοχοποιείται το πανό, να προσπαθεί ο Αχ. Μπέος να παρουσιάσει ότι οι απλοί πολίτες εμπόδισαν τους δημοτικούς συμβούλους τους να βγουν από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ υπάρχει βίντεο που απεικονίζει όλη τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, αποτελεί ένδειξη της μεγάλης κατάντιας εκείνων που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν δημοκρατικά αυτούς που διεκδικούν. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται στον Βόλο θα δικαιωθούν για άλλη και φορά. Η δημοτική αρχή ήδη έχει υπαναχωρήσει λεκτικά, αλλά θα πρέπει να λογοδοτήσει δικαστικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος