Βόλος: Έκλεψε αλυσίδα λαιμού από κοσμηματοπωλείο αλλά συνελήφθη

Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα και χθες το πρωί, στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 25χρονος για κλοπή και μία γυναίκα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, τις μεσημβρινές ώρες της 13-11-2023, ο δράστης πήγε σε κοσμηματοπωλείο της πόλης και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από τις προθήκες του καταστήματος μία χρυσή αλυσίδα λαιμού και στη συνέχεια αποχώρησε πηγαίνοντας μετά σε κατάστημα-ενεχυροδανειστήριο της πόλης, όπου διέθεσε το κόσμημα που είχε κλέψε αντί του χρηματικού ποσού των 90 ευρώ, στην υπάλληλο της επιχείρησης, η οποία και συνελήφθη. Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η υπάλληλος δήλωσε ότι δεν παρέλαβε το περιδέραιο γιατί ζήτησε ταυτότητα και δεν της έδωσε ο 25χρονος και μάλιστα επικαλέστηκε τις κάμερες του καταστήματος.

“Μπούκαρε” σε ξενοδοχείο και έκλεψε αντικείμενα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας άνδρας, για κλοπή. Ειδικότερα, χθες το πρωί σε περιοχή του Βόλου, ο δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (επιτραπέζιο ρολόι, κηροπήγια, άδειο χρηματοκιβώτιο, πορτοφόλι κ.λπ.) και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν αναζητήσεων των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, ενώ κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος