Αλμυρός: Διάκριση διδύμων αδελφών σε μαθηματικό διαγωνισμό

Διάκριση για τις δίδυμες αδελφές Αργυρώ και Δήμητρα Βαλαμούτη του Λυκείου Ευξεινούολης, στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής 2023». Κατάφεραν μεταξύ των 350 συμμετεχόντων μαθητών απ’ όλη τη Μαγνησία να διακριθούν και θα συμμετάσχουν στη β’ φάση του διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι ο 84ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «ΘΑΛΗΣ 2023» αφορά στους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και συμμετείχαν 350 μαθητές και μαθήτριες από 50 Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Μαγνησίας. Από αυτούς διακρίθηκαν 45 μαθητές, μεταξύ των οποίων η Αργυρώ και η Δήμητρα, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η καθηγήτρια των μαθηματικών Στεργίου Ελισάβετ και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, την Αργυρώ και τη Δήμητρα για τη διάκριση αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους, τους εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών, να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους στη ζωή τους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος