Το Μουσικό Σχολείο Βόλου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των εορταστικών του δράσεων για τα Χριστούγεννα, διοργανώνουν, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30), μία χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.
Στους υποβλητικούς χώρους του παλαιού εργοστασίου, μελωδίες από μουσικά όργανα, Βυζαντινοί ύμνοι δεμένοι με κείμενα του Παπαδιαμάντη και παραδοσιακά κάλαντα, θα μας μεταγγίσουν ευαισθησία, χαρά και συναίσθημα! Παραδοσιακή μουσική και αγγελικές φωνές θα μας εκπλήξουν και θα μας φέρουν πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων. Ας αφεθούμε, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, με οδηγό την μουσική, να ταξιδέψουμε με το νου στα μονοπάτια των εορτών και των παραδόσεων.
Υπεύθυνοι καθηγητές: Ευάγγελος Παυλίδης, Κων/νος Γεδίκης, Ευάγγελος Μπαντελάς, Νότα Σταματία, Παναγιώτης Καραγκούνης.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα (τηλ.:24210 29844, καθημερινά 10:00 – 17:00, εκτός Τρίτης) και με το Μουσικό Σχολείο (τηλ. 2421047155 κ 71096)
Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 38334 Βόλος
Τ: 24210 29844| www.piop.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος