«Εναρκτήρια Εκδήλωση των Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εναρκτήρια Εκδήλωση των Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την περασμένη Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων, πρεσβευτές και πρόξενοι ξένων πρεσβειών και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανισμών παρευρέθηκαν για να εκφράσουν την υποστήριξή τους σε αυτή τη σημαντική περίσταση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Σπύρος Καραμάνος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την ιστορική κίνηση προς ένα πιο διεθνές και εξωστρεφές πανεπιστήμιο.

Η κύρια ενότητα της εκδήλωσης περιλάμβανε τις παρουσιάσεις των πέντε πρώτων διεθνών προγραμμάτων του πανεπιστημίου από τους αντίστοιχους διευθυντές τους:

Μερικές από τις εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι: Hewlett Packard Enterprise, Konecranes, MAN Energy Solution Hellas, P3, Metropolitan General Hospital, ELTRAK S.A., Πετσιάβας Α.Ε. και η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

«Εναρκτήρια Εκδήλωση των Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας»

Δύο Πρέσβεις, ο Matthew Lodge της Βρετανίας και ο Tengku Dato’ Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin της Μαλαισίας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μαζί με αρκετούς άλλους προξένους και εκπροσώπους ξένων πρεσβειών.

Τέλος, ορισμένοι διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τίμησαν με την παρουσία τους το πανεπιστήμιο. Μερικοί από αυτούς ήταν οι:

• Ιωάννης Αρκαδιανός, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Lifestyle Medicine

• Ιωάννα Κουκλή, Πρόεδρος του Pharmassist

• Στέλλα Τάτση, Διευθύντρια Υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση

• Μαρία Λινού, Πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας

• Δρ. Κατερίνα Κουραβέλου, Διευθύντρια του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας

• Καθ. Χρήστος Μιχαλακέλης, Πρόεδρος Study in Greece

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ευχαριστεί όλους τους εθελοντές του που κατέστησαν δυνατή αυτή την εκδήλωση. Εκφράζει επίσης την εκτίμησή του σε όλους τους παρευρισκόμενους που θα προωθήσουν το βασικό στόχο της εκδήλωσης, την εκπαιδευτική διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος