Δεκαοκτώ κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία εκ των οποίων ένα στη Σκιάθο

Δεκαοκτώ κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία εκ των οποίων ένα στη Σκιάθο

Δεκαοκτώ κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία μεταξύ των οποίων και ένα στη Σκιάθο.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα Covid -19. Όλα τα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (05/10/2020)-(16/10/2020) και προέκυψαν εφτά κατόπιν ιχνηλατήσεως και δύο κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19. Τρία κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (13/10/2020)-(17/10/2020) και εξετάστηκαν δύο στο Γ.Ν. Λάρισας και ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας ενώ 4 ακόμη κρούσματα προέκυψαν κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια δύο από τα οποία προέρχονται από τη συρροή κρουσμάτων σε αθλητικό σωματείο της Ελασσόνας, ένα χωρίς ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και ένα κατόπιν επαφής με κρούσμα άλλης γεωγραφικής περιοχής.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Εξετάστηκε στο κέντρο υγείας του νησιού κατόπιν συμπτωματολογίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος