Μέρος της ξυλείας που θα χρησιμοποιούνταν για το στήσιμο του χωριού του Αϊ Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο Βόλο, καταστράφηκε από φωτιά που ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.
Ειδικότερα λίγα λεπτά μετά τις πέντε το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε ότι άρπαξε φωτιά ξυλεία σε ρυμουλκούμενη επικαθήμενη καρότσα που ήταν σταθμευμένη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στο Βόλο.
Επί τόπου έσπευσαν τρία υδροφόρα οχήματα με έξι άνδρες, παρουσία και του διοικητή της Π.Υ. Βόλου Αντιπύραρχου Νικόλαου Ιερεμία, που πέτυχαν να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις. Καταστράφηκε μέρος της ξυλείας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του χωριού του Αϊ Βασίλη.
Για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της ΠΥ Βόλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος