Έκλεψε χρήματα από σπίτια ηλικιωμένων αλλά τελικά συνελήφθη

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε ένας 47χρονος σεσημασμένος που έκλεψε συνολικά 2.300 ευρώ από δύο σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στο Βόλο. Οι κλοπές έγιναν στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Στην πρώτη περίπτωση ο κλέφτης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν στην αυλή του σπιτιού και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα. Μπήκε μέσα βρήκε 500 ευρώ και έφυγε χωρίς να τον πάρει είδηση. Την επόμενη ημέρα διέρρηξε το παράθυρο ενός σπιτιού και έκλεψε 1800 ευρώ αλλά τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια και κάλεσε την αστυνομία.

Τελικά η αστυνομία τον συνέλαβε την Τρίτη και αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο. Σημειώνεται ότι η δεύτερη κυρία τον αναγνώρισε από βιντεοληπτικό υλικό που είχε εξασφαλίσει η αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος