Τρίπολη:”Απελευθερώνεται κόσμος απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την εποχή” λέει ο Κεγκέρογλου

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Τρίπολη, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, παραχώρησε χθες το απόγευμα, συνέντευξη, στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή ΕΡΤ ΠΑΝΤΟΥ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: ” Απελευθερώνεται αυτή την εποχή ένας κόσμος απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και εμείς του λέμε ότι είμαστε εδώ. Μείναμε πιστοί απ’ την αρχή της κρίσης και δεν είπαμε ψέμματα, με όποιο κόστος φυσικά είχαμε. Η φοροκαταιγίδα δεν οδηγεί στην ανάπτυξη, παρά μόνο στην ύφεση. Οι θυσίες που έκαναν οι πολίτες χάθηκαν και τώρα γυρίσαμε πίσω. Δεν χρειαζόταν η χώρα 3ο μνημόνιο, γιατί με εμάς ήδη η χώρα θα είχε σύντομα ξεφύγει απ’ αυτόν τον έλεγχο”.
Για τα εσωτερικά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε: ” Χωρίς να υπάρχει διάλυση κομμάτων, εμείς προχωράμε σ’ έναν ενιαίο φορέα που θέλουμενα εκφράσει την σοσιαλδημοκρατία. Προχωράει η μετεξέλιξη και η θεσμική συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Θα προχωρήσουμε και στη σύσταση Περιφερειακών Συμβουλίων, καθώς επίσης και στην οικοδόμηση του νέου μας προγραμματικού λόγου”.

φωτό: ερτ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος