Ζωντανή λήψη αναρρίχησης στους καταρράκτες της Λεπίδας Κυνουρίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, καλωσορίζει το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και βάζει τη δική της σφραγίδα με μια ξεχωριστή δράση.

Το Σάββατο, 15 Μαΐου και ώρα 10:00 το πρωί, συνεισφέροντας στην όλη προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, οργανώνει μια ποικιλόμορφη εκδήλωση, βάζοντας ορισμένα σημεία αναφοράς στον χάρτη της Πελοποννήσου και θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο, πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων, που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

Για πρώτη φορά, σε LIVE διαδοχικές συνδέσεις θα εξελιχθεί μια δράση – διάρκειας μιας ώρας- που θα εκτείνεται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από την Κορινθία, ακολουθεί μια διαδρομή που περνά από Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και έχει ως τελευταίο σταθμό τη Μεσσηνία.

Το δρώμενο που είναι να παρουσιαστεί για λογαριασμό της Αρκαδίας, έχει να κάνει με live λήψη αναρρίχησης στους καταρράκτες της Λεπίδας, στο ομώνυμο φαράγγι, κοντά στον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος