Υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ο Μανώλης Δολιανίτης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο της Νότιας Κυνουρίας, γνωστοποίησε, ο Μανώλης Δολιανίτης, με γραπτή ανακοίνωσή του.

Περιγράφει, κατά την εκτίμησή του, την εικόνα του δήμου και το τρόπο που αυτός πορεύτηκε και πορεύεται και καταθέτει, τις πρώτες του σκέψεις, γύρω απ’ το πώς αυτός βλέπει το μέλλον της περιοχής.

Ο Μανώλης Δολιανίτης, έχει θητεύσει στην Αυτοδιοίκηση, σε εμπορικό σύλλογο και στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Καλεί σε συμπόρευση τους κατοίκους του δήμου της Νότιας Κυνουρίας.

Αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων: (…) Η απόφασή μου αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της αγωνίας που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής για την πορεία αυτού του πανέμορφου Δήμου.

Μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, που θα στηθούν οι κάλπες, θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να προσθέσουμε και όχι να αφαιρέσουμε ή να διαιρέσουμε δυνάμεις.

Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε ότι θετικό έχει γίνει στο Δήμο μας. Δεν υποτιμάμε ούτε υποβαθμίζουμε τις προσπάθειες, που έχουν γίνει από όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Ερχόμαστε για να αναδείξουμε το Δήμο μας και να τον μετατρέψουμε σε ένα σύγχρονο Δήμο, που θα σέβεται τους πολίτες και θα λειτουργεί με κοινωνικό πρόσωπο.

Η εμπειρία μου στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια (Αντιδήμαρχος, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμπορικός Σύλλογος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας) μου επιτρέπει να γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα του τόπου και να έχω έτοιμο ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσω ανά τομέα όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Δηλώνουμε από την πρώτη κιόλας στιγμή και προς όλες τις πλευρές ότι η παρουσία της Παράταξής μας στις Δημοτικές Εκλογές θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού την ομαλότητα της διαδικασίας και θα προάγει τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι έχουμε ανάγκη σε αυτό τον τόπο. Τόσο οι θέσεις μας όσο και το πρόγραμμά μας για την επόμενη μέρα ετοιμάζεται ήδη από ειδική ομάδα επιστημόνων και θα τεθεί στην κρίση σας το επόμενο διάστημα (…).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος