Υπέγραψε ο ανάδοχος για τα έργα στο Στάδιο της Τρίπολης

Υπεγράφη το εργολαβικό συμφωνητικό, για το μεγάλο έργο της ανακατασκευής, της επισκευής και της συντήρησης των εγκαταστάσεων του Σταδίου της Τρίπολης.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει προϋπολογισμό 744.000 ευρώ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι συγκεκριμένα:

α) Η προμήθεια για την επανεπίστρωση (retoping) ή και επανακατασκευή της ήδη φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου του Δ.Α.Κ. Τρίπολης, η προμήθεια εξοπλισμού στίβου με τα απαραίτητα όργανα και βαλβίδες, η ανακατασκευή της μόνωσης και των επιχρισμάτων των κερκίδων, η βαφή τους, η τοποθέτηση νέων καθισμάτων, καθώς και η συντήρηση των πυλώνων φωτισμού.

Επίσης, θα γίνουν και έργα στο γήπεδο 5 επί 5 στην Κανδήλα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για δέκα μήνες.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, δήλωσε τα εξής:

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και για αυτό το λόγο υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 στην Κανδήλα.

Με τα έργα αυτά, σε συνδυασμό με τις εργασίες αναβάθμισης στο κλειστό κολυμβητήριο, τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις μας στο γήπεδο της Τεγέας, αλλά και την πρόταση μας για χρηματοδότηση έργων στο γήπεδο Φιλικών, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πλάνο συνολικής βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Τρίπολης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ