Υπεγράφη σύμβαση για έργα στο γήπεδο της Μελιγούς

Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την «Κατασκευή σκυροδετημένης βάσης στο γήπεδο Μελιγούς».

Είναι έργο προϋπολογισμού 32.854,21€. Η προθεσμία περαίωσής του είναι ενενήντα ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σκοπός του ανωτέρω έργου είναι η διαμόρφωση τμήματος του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Μελιγούς με την κατασκευή βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα για την τοποθέτηση μεταλλικής λυόμενης κερκίδας. Η βάση θα κατασκευαστεί στη Νότιο-Ανατολική πλευρά του γηπέδου, και συγκεκριμένα ανάμεσα στο κτίριο του αντλιοστασίου και την είσοδο του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Η εν λόγω σκυροδετημένη βάση κατασκευάζεται στα πλαίσια της από 09-09-2021. Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βόρειας Κυνουρίας όπου ο Δήμος θα κατασκευάσει την βάση και εν συνεχεία η Περιφέρεια θα τοποθετήσει την μεταλλική λυόμενη κερκίδα, 505 θέσεων.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και παράλληλα ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του γηπέδου της Μελιγούς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος