Ξυλόκαστρο: Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη σε επιχείρηση

Την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον πρωτογενή τομέα επανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, στη διάρκεια της επίσκεψής του, στο Ξυλόκαστρο, στην εταιρεία συσκευασίας και μεταφοράς “Δημήτριος Δουβής – Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων”, η οποία δραστηριοποιείται στην τυποποίηση λεμονιών και την διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Σερβία, η Βόρεια Μακεδονία, η Βοσνία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Γερμανία κ.α.

Τονίζοντας ότι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, έχει υπογραμμίσει πως “οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι εργάτες είναι αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο απ’ όλους αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα”, ο Τ. Γκιολής συνεχάρη την επιχείρηση και το δυναμικό των 30 εργαζομένων της σημειώνοντας:

“Χρειαζόμαστε τέτοιες επιχειρήσεις, που όχι μόνο δε κάνουν περικοπές ανθρώπινου δυναμικού, αλλά στηρίζουν τον νομό μας και με όσο το δυνατόν περισσότερες προσλήψεις. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π.Ε. Κορινθίας στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί πηγή εισοδήματος για ένα μεγάλο τμήμα του νομού μας”.

Ξυλόκαστρο: Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη σε επιχείρηση

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος