Ξεκινούν οι εργασίες για το αθλητικό κέντρο της Νεστάνης

Το συμφωνητικό με την ανάδοχο εταιρεία για την έναρξη του έργου: «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου Ε.Π.Σ.Α.», στο γήπεδο της Νεστάνης, υπογράφτηκε, σε ειδική εκδήλωση.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προετοιμάστηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΤΑΠΤοΚ και πλέον, μετά την υπογραφή της σύμβασης, αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει για κάθε συμπληρωματική εργασία απαιτηθεί, ενώ ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε τη σημασία του έργου για το σύνολο του Δήμου, ο οποίος αντιμετωπίζει έλλειψη αθλητικών υποδομών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, Σταύρος Γεωργόπουλος, είπε ότι, «πρόκειται για ένα όνειρο που είχαμε πολλά χρόνια» και πλέον γίνεται πραγματικότητα, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε ότι η ΕΠΟ, προορίζει αυτό το γήπεδο για σημαντικά τουρνουά των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Ξεκινούν οι εργασίες για το αθλητικό κέντρο της Νεστάνης
www.ppel.gov.gr

Ο πρόεδρος της ΑΟ Νεστάνης, Βασίλης Σπέντζος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ Μανώλης Σκαντζός, από το χώρο του γηπέδου της Νεστάνης, υπογράμμισε με δηλώσεις του: «Κάποιοι επιμένουν ότι δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε έργα, όμως εμείς μετά τη Δημητσάνα ήρθαμε εδώ και υπογράψαμε σύμβαση με τον εργολάβο για να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του γηπέδου της Νεστάνης. Ένα γήπεδο στολίδι για την Αρκαδία ολόκληρη, που θα έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενεί αγώνες για όλες τις κατηγορίες, πλην της πρώτης εθνικής. Το έργο έχει προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έξι μήνες. Θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες. Στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι, περίπου, να έχουμε ένα νέο γήπεδο που αρμόζει στην ΕΠΣΑ και στο Νομό Αρκαδίας”.

Στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης του έργου, παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίαςα Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ιωάννης Μαντζούνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος