Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Ο Αθλητικός σύλλογος πετοσφαίρισης Τρίπολης (Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης) είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την Τρίπολη και ολόκληρη την Αρκαδία στο πρωτάθλημα γυναικών στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Για άλλη μια χρονιά με βασικό σύνθημα «στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας» ξεκινούν και φέτος οι ακαδημίες βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για κορίτσια δημοτικού- γυμνασίου. Υπεύθυνοι προπονητές Ρούλα Πεντεφούντη & Γιώργος Χρονόπουλος Τηλέφωνο επικοινωνία (καθημερινά 6-8 ) 6975207028

Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών μας φίλων ώστε να αναπτύξουν εκείνες τις δεξιότητες τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, πλαισιώνοντας στο μέλλον την γυναικεία ομάδα μας δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ