Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας ενημερώνει πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 – 2 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σας γνωστοποιούμε ότι , σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας, έχουν λυθεί οι εκκρεμότητες για 13 από τις 14 ομάδες της Α’ κατηγορίας αναφορικά με την εγγραφή τους στο μητρώο, ενώ εντός της εβδομάδας θα λυθεί και το ζήτημα της 14ης ομάδας.
Ως εκ τούτου, η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αποφάσισε να άρει την αναστολή και να ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2022.
Σε περίπτωση που λόγω κωλυσιεργίας των αρμοδίων φορέων δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή της 14ης ομάδας έως την Παρασκευή 30/9/2022 , τότε θα αναβληθεί μόνο το παιχνίδι αυτής, μιας και δε θα εκδοθεί άδεια διεξαγωγής αγώνα.
Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του 1ου γύρου του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη 27/9/2022”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος