Βραβεύσεις για τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στην εκδήλωση για το νέο χρόνο

Πραγματοποιήθηκε στο αφμιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης η γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, που συνδύασε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και τις βραβεύσεις των αθλητών-τριών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου Κώστας Βινατσέλας ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, υγεία και επιτυχίες, επεσήμανε την σημαντική προσπάθεια που γίνεται στον στίβο, αλλά και την ανάγκη για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την δημιουργία κλειστού προπονητηρίου στην Τρίπολη.

Οι αθλητές-τριες που τιμήθηκαν:

Σταυρούλα Γεωργαλή, αθλήτρια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Νικόλαος Τσαπατσάρης, αθλητής του ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ.

Ιωάννα Τζόρβα γυμνάζεται στην Αθήνα. Με καταγωγή από την Κυπαρισσία, ανήκει στον Φιλαθλητικό Όμιλο Μεσσηνίας.

Η Φλωρεντία Γεωργία Τσούμπα, αθλήτρια του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Η Νεφέλη Καραμπάτου αθλήτρια του ΓΑΣ ΕΥΡΩΤΑ.

Σταύρος Παπαδημητρίου με προπονητή του Βέργο Ευθύμιο. Πέτυχε την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο του.

Η Μαρία-Βαρβάρα Σταματάκου με προπονητή επίσης τον Ευθύμιο Βέργο.

Αθανάσιος Μαυρογιάννης διακρίθηκε στη σφαιροβολία, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 με βολή στα 15.25.

Αριστίων-Αναστάσιος Παπαδόπουλος. Γεννημένος το 2008, διακρίθηκε στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και της δισκοβολίας.

Ο Γιώργος Μανωλόπουλος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί πάντα στους τελικούς του αγωνίσματος άλμα εις ύψος.

Ο Γεώργιος Στεργιόπουλος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 όπου κατέκτησε τη 2η θέση με επίδοση 16.50μ. στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, επίδοση χαμηλότερη από τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Κωνσταντίνος Σταματάκος κατάφερε να διακριθεί τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Δημήτρης Παναγάκης πραγματοποίησε μια σταθερά ανοδική και ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά στο άλμα εις ύψος.

Ελευθερία Πετρουλάκη είναι γεννημένη το 1991 και είναι αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων από το 2007 έως και σήμερα, με διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συμμετοχή σε αγώνες με την Εθνική ομάδα.

Ένας αθλητής που μας κάνει υπερήφανους: ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, γεννημένος το 2007 ο αθλητής του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΓΣ 1888.

Γεννημένος το 2006 ο Νίκος Πετρίδης, διακρίθηκε στο αγώνισμα του δεκάθλου Κ-20, καταλαμβάνοντας την 3η θέση συγκεντρώνοντας 5.926 βαθμούς.

Ο Νικόλαος Σφακιωτάκης, γεννήθηκε το 2004 και κατέλαβε την 3η θέση στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων στο εαρινό πρωτάθλημα με χρόνο 53.6.

Ο ομογενής Γεώργιος-Τζον Φράνκς, γεννημένος το 2004, ήταν 5ος στους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον Βόλο, ενώ ήταν μέλος και της σκυταλοδρομίας 4Χ100 της χώρας μας.

Η Γεωργία Δέλγα, γεννημένη το 2008, με σταθερή πορεία και διαρκή πρόοδο. Με συνεχή προσπάθεια και χάρη στη συστηματική δουλειά του προπονητή της Κώστα Δρακόπουλου, έχει διακριθεί στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Η Ιωάννα Πετεινάρη, γεννημένη το 2008, ήταν 2η στη σφυροβολία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 με βολή στα 59.67 και 4η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 με βολή στα 53.47.

Η Κωνσταντίνα Κάρτσωνα, γεννημένη το 2009, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Κώστα Δρακόπουλου, έχει διακριθεί στη Σφυροβολία.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, γεννημένος το 2011, με συνεχή προσπάθεια και με την πολύτιμη καθοδήγηση του προπονητή του Κώστα Δρακόπουλου.

Ο Ιωάννης Καλογερόπουλος είναι γεννημένος το 2003,διακρίθηκε στα 10.000 μέτρα καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-23 με χρόνο 32:02.95.

Ο Ηλίας Μπούνας, γεννημένος το 2010, κατέλαβε την 6η θέση στο μήκος με άλμα στα 6.06 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16.

Ο Ιωήλ Διονύσιος Κουλιέρης, γεννημένος το 2008, ήταν 6ος στο μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18, κάνοντας άλμα στα 6.89.

Η Βαλεντίνας Δρακοπούλου, φοιτήτρια και εν δυνάμει Γυμνάστρια, γεννημένη το 2006, με σταθερή πορεία και διαρκή πρόοδο.

Η Νίκη Καλασούντα, γεννημένη το 2011, διακρίνεται στη δισκοβολία, όπου κατέλαβε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 με βολή στα 30.07.

Ο Πέτρος Τόμπρος, γεννημένος το 2010, αθλητής του Κώστα Δρακόπουλου διακρίνεται για το ξεχωριστό του ήθος και τον χαρακτήρα του.

Η Αικατερίνη Πουλοπούλου γεννήθηκε το 2010 και εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΓΣ Αρκαδίας στην ηλικία των 6 ετών.

Ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης διακρίθηκε στα αγωνίσματα 3000 μέτρα στήπλ, όπου ήταν 5ος στο πανελλήνιο Κ-23 και στα 6000 μ. ανωμάλου Δρόμου, όπου ήταν 8ος με χρόνο 19.45 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20.

Η Αναστασία Κορομηλά, γεννημένη το 2009, είναι ακόμα μία αθλήτρια του Κώστα Δρακόπουλου, που κατέλαβε την 6η θέση στην δισκοβολία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 με βολή στα 33.86.

Ο Χρίστος Λυμπερόπουλος, γεννημένος το 2008, ο επικοντιστής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχή προσπάθεια και σε στενή συνεργασία με τον προπονητή του Ζαρμπαλά Παναγιώτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος