Βελτιώνεται η πρόσβαση στο Κάστρο της Ακροκορίνθου

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες απ’ το δήμο Κορινθίων, έργα που αφορούν την αποκατάσταση του δρόμου, που οδηγεί στο Κάστρο της Ακροκορίνθου.

«Παρεμβαίνουμε ως δήμος και αποκαθιστούμε την πρόσβαση στο κάστρο της Ακροκορίνθου, ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών της περιοχής. Φροντίσαμε σε συνεννόηση με την Αρχαιολογία, να τηρήσουμε τις προδιαγραφές και με έξοδα του δήμου, να προχωρήσουμε στο έργο, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες», ανέφερε δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Ο δήμαρχος, δήλωσε, ότι στην Αρχαία Κόρινθο, θα εξελιχθεί ένα πλέγμα έργων, αναδεικνύοντας την ταυτότητα της, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα του δήμου Κορινθίων.

«Η Αρχαία Κόρινθος είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα του δήμου μας και χρειάζεται προσοχή. Το έργο αυτό, είναι η αρχή, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο κάστρο θα ανακατασκευαστούν, θα προχωρήσουμε σε κυκλοφοριακή σήμανση που δεν υπάρχει σήμερα, το πάρκινγκ θα λειτουργήσει, ενώ θα υλοποιηθούν και έργα αναβάθμισης, σε όλους τους χώρους. Οι τεχνικές υπηρεσίες, έχουν προετοιμάσει τα έργα που εκτελούνται και στον προυπολογισμό που καταρτίζεται, για τη νέα χρονιά, θα ενταχθούν και νέα. Η Αρχαία Κόρινθος από το επόμενο καλοκαίρι θα αλλάξει όψη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος