Βαριά ήττα για τον Πήγασο στο Κοντόπευκο

Βαριά ήττα από την ΚΑΠ για τον Πήγασο Θυρέας, με σκορ 93 – 48, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής των ανδρών.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη του τη διάρκεια με αποτέλεσμα να φτάσει στην εύκολη επικράτηση με διαφορά 45 πόντων. Το ματς εξ’ αρχής ήταν απαιτητικό για την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας, που στη διάρκεια του συγκεκριμένου ματς δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός παρά την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Πήγασος πλέον είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το εντός έδρας αρκετά απαιτητικό επίσης ματς με τον Δίωνα Κυπαρισσίας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-14 (A’), 42-28 (Β’), 75-38 (Γ’), 93-48 (Δ’).

ΚΑΠ (Χατζηπανηγύρης): Παπανδρέου 5(1), Φωτητζόγλου 4, Αγόρης 5(1), Λιμαντζάκης 18(2), Παπαπέτρος 6(2), Πρόφκα 9, Παπαθανασίου 8, Παππάς 13(3), Παρασκευόπουλος 17(3), Δίκαρος, Θερμός, Τζόπης 8.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ (Γεννιάς, Κοψαύτης): Μαντίκος 4(1), Ταβάνι 2, Κοκκόρης 6, Κοψαύτης 5(1), Διαμαντόγιαννης 14(1), Μίλιτς 3(1), Μαυριάς, Σέπος 7(1), Κιουρτζίδης 13(1), Πασολάρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος