Β. Κυνουρία: Ευχαριστώ Πήγασου στους χορηγούς

Η προετοιμασία του Πήγασου Θυρέας εν’ όψει της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τη διοίκηση να ευχαριστεί με ανακοίνωσή της όλους τους χορηγούς που στηρίζουν φέτος την προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που είναι δίπλα στην ομάδα, αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου τα εισοδήματα είναι περιορισμένα και στηρίζουν την ομάδα μας στην φετινή της προσπάθεια στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα την εταιρεία GTS SECURITY του κ. Τσιβεριώτη στην Αθήνα, το cafe CENTRO του κ. Μπάρλα στο Άστρος, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Ζούρα στο Άστρος και το MINI MARKET «Το Μαγαζάκι» του κ. Θεοδώρου Αθαν. (παλαιού άσσου του Πανθυρεατικού) στην Τρίπολη. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα εμπορίας σιδήρου του κ. Δημ. Καμπύλη στο Άστρος καθώς και τα αρτοποιεία Λυμπέρη στο Κυβέρι και το Άργος.
Τέλος πρέπει να αναφερθούμε στην σημαντική οικονομική προσφορά και βοήθεια του φίλου της ομάδας μας κ. Παπαϊωάννου Βασίλη και να τον ευχαριστήσουμε θερμά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις για την αμέριστη οικονομική τους στήριξη προς τον ΠΗΓΑΣΟ και ευελπιστούμε ότι αυτές οι κινήσεις θα βρουν μιμητές και σε άλλους επιχειρηματίες του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος