TYROS RUN: Μεγάλη επιτυχία στη φετινή τέταρτη διοργάνωση

Ο μαγευτικός Τυρός Αρκαδίας υποδέχθηκε στις 14-15 Μαϊου τη διοργάνωση Tyros Run 2022- George Marneris, που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά και αποτελεί πια ένα θεσμό που ξεχωρίζει για την ποιότητα του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αθλητικό-πολιτιστικό Σαββατοκύριακο.

Με σύμμαχο του αγώνα τον υπέροχο καιρό δεκάδες δρομείς ταξίδεψαν από την Αθήνα και τους όμορους νομούς και έδωσαν το παρόν σε μια αθλητική γιορτή. Εκτός από την αγωνιστική δράση οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα υπέροχα μονοπάτια του Πάρνωνα και τις πεντακάθαρες παραλίες του Μυρτώου Πελάγους.

Το Tyros Run 2022 – George Marneris διοργανώνεται από την «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, της ΔΗΚΕΝΚ, και με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Εμπορικού Συλλόγου Τυρού.

TYROS RUN: Μεγάλη επιτυχία στη φετινή τέταρτη διοργάνωσηΤο Σάββατο 14 Μαϊου το πρωί στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε εργαστήρι PILATES και το απόγευμα το RUN 4 FUN με μεγάλη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών.
Το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ο Σύλλογος «η Τσακωνοπαρέα» μύησε αθλητές και επισκέπτες στην Τσακώνικη κουλτούρα, τη γλώσσα, τα ήθη και έθιμα.

Την Κυριακή 15 Μαϊου στις 09:30 δόθηκε η εκκίνηση για τις διαδρομές 8.000μ και 16.000μ. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου δοκίμασαν την αντοχή τους στα 400μ, 600μ 800μ. και 1000μ. Στις 8:30 οι “Τσάκωνες Πεζοπόροι” πραγματοποίησαν πεζοπορία διάρκειας 3:00 ωρών παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τις ομορφιές του Τυρού.

TYROS RUN: Μεγάλη επιτυχία στη φετινή τέταρτη διοργάνωση

Στη διαδρομή των 16χλμ στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Ιωάννης Μηνακάκης.

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα του τερματισμού η Παναγιώτα Τόκα.
Στα 8χλμ στους άνδρες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Jesse Vining Στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκε στην πρώτη θέση η Μαρία Στέλλα Ξενάκη .

Χορηγός προβολής ήταν η ΕΡΤ Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος